Znanje je moć. Saznanje je preduslov.

Politika

Čedomir Jovanović demolirao lokal brze hrane u Novom Beogradu

Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović je večeras, nešto pre 22 časa, razbio izlog kioska brze hrane "Pončo" u Novom Beogradu.
BetaJun 3, 2021
Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović je večeras, nešto pre 22 časa, razbio izlog kioska brze hrane "Pončo" u Novom Beogradu.

–Beograd, 13.01.2017. – Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Cedomir Jovanovic odrzao je konferenciju za novinare o predsednickim izborima u Srbiji i o odnosima u regionu, danas u prostorijama LDP-a u Beogradu. (BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS)Kako prenose mediji, Jovanović se prethodno posvadjao sa radnicima, a potom uzeo veliki kamen i bacio ga u izlog.

Još uvek nije poznato šta je motiv napada, a policija je došla na mesto incidenta.

Očevici koji su sedeli u kafiću pored ispričali su da je on tu svaki dan u alkoholisanom stanju, da pravi probleme, da je i ranije, kao i večeras, maltretirao ljude i bio inicijator svađe, javlja Nova.rs i dodaje da je Jovanović
, po iskazima svedoka, ponovo bio pijan i najpre je šutirao privatni, a po dolasku policije i službeno vozilo MUP.

Jovanović je nakon incidenta jedno vreme razgovarao sa policajcima, a zatim je jedan džip Interventne jedinice otišao i pretpostavlja se da je u njemu bio i lider LDP. Za njima su otišli Jovanovićeva supruga Jelena i njegov advokat.

Ona je izjavila za portal Nova.rs da su ga večeras napali navijači u blizini zgrade u kojoj žive, kao i da se to i ranije dešavalo.

Ona ističe da su u pitanju pripadnici navijačke grupe “Hijene”, čiji je vođa bio Velibor Dunjić. 

Jovanović je 18. jula prošle godine, na Novom Beogradu reketom tukao vlasnika centra za fizikalnu terapiju “Fizio centar” Žarka Ivkovića, zbog čega je protiv njega podneta krivična prijava Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu.