Znanje je moć. Saznanje je preduslov.

Politika

Nalepnice Narodne stranke u gradu: Marković Palma iza rešetaka sa porukom Zatvor za gospodina

U pojedinim delovima Beograda mogu se videti nalepnice sa likom Dragana Markovića, poznatog pod nadimkom Palma, iza rešetaka.
BetaApril 21, 2021
U pojedinim delovima Beograda mogu se videti nalepnice sa likom Dragana Markovića, poznatog pod nadimkom Palma, iza rešetaka.
Na nalepnicama, nema njegovog imena, ali je njegova slika iza rešetaka, s natpisom “Zatvor za gospodina” i potpisom Narodna stranka.

Iz Narodne stranke su za Betu danas potvrdili da su to njihove nalepnice, koje se mogu videti na pojednim zidovima u gradu.

Ova stranka smatra, kako je ranije navela, da Marković, koji je šef poslaničke grupe Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodine, treba da suspenduje obavljanje svih državnih funkcija do pravosnažnog okončanja postupka pokrenutog u vezi sa optužbama o podvodjenju maloletnica.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić je početkom sedmice, na konferenciji za novinare, navela da je Marković, u Končarevu i Jagodini podvodio,  “devojčice od 15, 16, 17 godina” koje su nakon njegovih “žurki” sa političkim i poslovnim prijateljima ostajale “sa njim ili sa njima”, što je potkrepila video svedočenjem muškarca čiji je identitet bio zaštićen.

Marković je takve navode odbacio tvrdeći da su laž i otišao u tužilaštvo u Jagodini, tražeći da se ispitaju ovi navodi, koje je formiralo predmet o ovom slučaju.